AKTIV REKRYTERING INOM IT

Ingen tvivlar nog längre på att det är utmanade att hitta och attrahera rätt personer att anställa inom IT-sektorn. Det krävs helt enkelt aktiv uppsökning av kandidater för att få det bästa urvalet av kvalificerade individer. Det är utgångspunkten för vårt arbete. Våra rekryterare har väletablerade kontaktnät inom IT-sektorn och använder sig av olika databaser och moderna verktyg såsom sociala medier för att hitta och approchera lämpliga kandidater. Vi har också egen personal med djup teknisk kompetens som är involverade i olika faser av kvalificeringsprocessen.

Våra nyckelord är att vara proaktiva, snabba och flexibla när vi hjälper intressanta företag att rekrytera IT-specialister. Vi fokuserar på att förstå vår kunds behov på djupet och anpassar sedan vår process utifrån deras önskemål. Vår bakgrund från IT-sektorn ger oss en fördel vad gäller matchning av tekniska krav och kompetenser. I våra tjänster ingår kvalificering av kandidater, tekniska tester, mötesbokning och referenstagning.

Läs gärna denna artikel med bra tips om hur man lyckas med rekrytering av IT-specialister: 7-step Guide: How to recruit top IT professionals

För företag som själva vill ta över tidigt i rekryteringsprocessen har vi utvecklat vår molntjänst, där du som arbetsgivare får tillgång till kvalificerade kandidater så snart de visat intresse för att jobba åt er. Molntjänsten är en bra lösning för dig som är intresserad av aktiv uppsökning av lämpliga kandidater till en väldigt rimlig prisnivå.

Se videon nedan för mer information om hur vår molntjänst fungerar.

HUR FUNGERAR MOLNTJÄNSTEN?

Lägg in er befintliga annons hos oss eller använd vår annonsguide för att enkelt utforma en professionell annons utifrån er kravprofil. Därefter påbörjar våra rekryterare arbetet med aktiv uppsökning och kvalificering av kandidater. Samtidigt marknadsförs er position via vår portal och genom vårt partnernätverk. Vi presenterar fortlöpande de intresserade kandidaterna och information om dem via vårt moderna gränssnitt.

Kom igång

VI SER BORTOM LANDSGRÄNSERNA

Den fria rörligheten inom EU har gett helt nya möjligheter att smidigt rekrytera personer från andra länder. Jobshark bidrar gärna till en framgångsrik internationell företagskultur genom rekrytering av duktiga individer från utlandet. Vi har byggt upp ett internationellt nätverk av kvalificerade personer som är intresserade av att flytta till Sverige. I samband med flytten hjälper vi individen med praktiska arrangemang såsom registrering, boende, etc.

Genom vår certifiering av Migrationsverket, har vi dessutom en smidig och snabb process för handläggning av arbetstillstånd när det är nödvändigt.

Vi kan även erbjuda möjlighet att etablera ett dedikerat team på ett av våra moderna kontor i Sofia eller Varna i Bulgarien. Ett sådant samarbete ger er tillgång till den kompetens ni har behov av på ett smidigt sätt:

  • Vi rekryterar att nyckelfärdigt dedikerat team utifrån era kompetensbehov
  • En timmes tidsskillnad mot Sverige och utmärkta flygförbindelser
  • Enkelt att arrangera inledande eller återkommande perioder då teamet är på plats i Sverige
  • Vi förser ert team med modern utrustning, en utmärkt arbetsmiljö och ni har tillgång till en erfaren projektledare hos oss
  • Många välkända företag såsom VMware, SAP, Cisco, Uber, Bet365, Playtech, Ubisoft och Gameloft har etablerat tekniska center i Bulgarien

Läs gärna denna artikel som diskuterar möjligheterna med nearshoring till Bulgarien: Why Expanding Your Development Team to Bulgaria Is a Brilliant Idea Läs mer

VÅRT ERBJUDANDE

MOLNTJÄNST PERSONLIG TJÄNST
Framtagning av annonstext Tillägg
Headhunting (egen och externa databaser)
Social rekrytering
Annonsering i partnernätverk
Inledande kvalificering
Djupgående kvalificering
Intervjubokning
Sökning internationellt Tillägg
Etablering av team nearshore Tillägg
Comstream AB
Campus Gräsvik 8A, 371 75 Karlskrona
Drottninggatan 86, 111 36 Stockholm
556945-8911