EN DYNAMISK ARBETSMARKNAD

Arbetsmarknaden har förändrats i takt med att det uppstått brist på specialister inom många områden inom IT-sektorn. Mycket talar dessutom för att situation kommer att förvärras ytterligare. EU-kommissionen förutspår att bristen på IT-specialister i Europa kommer att uppgå till ca en miljon individer år 2020 och Arbetsförmedlingen förväntar sig att bristen på erfarna IT-specialister i Sverige kommer att bestå under överskådlig tid.

Vi fokuserar uteslutande på IT-branschen och motorn för våra tjänster är aktiv uppsökning av lämpliga kandidater. Våra rekryterare använder sig gärna av moderna kanaler såsom sociala medier för att hitta och attrahera rätt individer. Genom att kombinera våra professionella HR-tjänster med en modern webbplattform har vi skapat en unik rekryteringstjänst i molnet.

För arbetstagare erbjuder vi personlig service och vi bevakar fortlöpande intressanta karriärmöjligheter. Vi håller oss till en enkel process där kvalificerade kandidater snabbt kommer i direktkontakt med arbetsgivarna. Vi tänker internationellt och matchar gärna arbetsgivare med kvalificerade kandidater över landsgränserna.

Jobshark drivs av Comstream, en europeisk företagsgrupp med mer än 70 anställda och 200 kunder. Vår mission är att hjälpa arbetsgivare att växa och individer att utvecklas och att förverkliga sina karriärplaner.

Ta gärna del av vår undersökning om hur man attraherar och behåller de bästa IT-specialisterna nedan.

Hur kan vi attrahera dagens IT-specialister? from Jobshark

Comstream AB
Campus Gräsvik 8A, 371 75 Karlskrona
Drottninggatan 86, 111 36 Stockholm
556945-8911